Doel:

Administratie van zowel de inkomende als de uitgaande behandeling van het voorraadmateriaal van Express Logistics Center klanten via het ELC-inventarissysteem, met het oog op de dienstverlening aan de klanten van ELC, met inachtneming van de leveringstermijnen en de interne procedures, en met inachtneming van alle douanevoorschriften.

Het ELC team biedt logistieke ondersteuning aan klanten van DHL. Op verzoek van de klant kunnen goederen in transit worden opgeslagen, en tijdig worden verzonden.

Dit zijn jouw taken:

·        Je zorgt ervoor dat alle inkomende voormeldingen en uitgaande orders op zodanige wijze worden ontvangen dat ze via het logistieke applicatiesysteem kunnen worden verwerkt.

·        Je werkt samen met klanten om gegevens aan te vullen of te corrigeren waar nodig in het systeem.

·        Je zorgt ervoor dat alle product- en klantendossiers in het logistieke applicatiesysteem worden bijgewerkt en correct worden onderhouden.

·        Je zorgt ervoor dat eventuele afwijkingen (kwaliteit / kwantiteit) correct en tijdig worden gemeld aan de klant en/of interne klantendiensten en programma management.

·        Je onderhoudt klant- en interne werkinstructies

·        Je houdt de vereiste gegevens bij en stelt deze ter beschikking voor de gedetailleerde maandelijkse consolidatie en rapportering van alle voorraadlijsten volgens hun specifieke vereisten, van goederen in en uit het douane-entrepot.

·        Je lost problemen op in verband met certificaten van oorsprong (voor EG-goederen) in overleg met de douaneambtenaren en de Kamer van Koophandel.

·        Je zorgt voor archiefbestanden; import- en exportdossiers, inclusief paklijsten, vrachtbrieven, facturen, douanegerelateerde documenten, enz.

Jouw profiel:

Als we je in het kort samenvatten ben je ijzersterk in je communicatie (ook in het Engels), sta je stevig in je schoenen en ben je stressbestendig. Je houdt het hoofd koel terwijl je energiek de vragen van je klanten beantwoordt. Je bent bereid te werken in een dag (vanaf 10u) -of late shift.

Volgende zaken staan zeker op jouw CV:

-      Secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring

-      Een aantal jaar ervaring in een logistieke omgeving

-      PC skills: Excel, Word, Access, SPS, OSP, ELIS

Zie je jezelf in deze positie?

Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief uiterlijk 30 september 2021.


Procédure de demande